link naar de bestelpagina

voedselcoop.eu home

Voedselcoöperatie Luttenberg

Vers, echt en eerlijk eten van een boer uit de buurt. Met betaalbare prijzen en een eerlijk inkomen voor de boer. Wie wil dat nou niet?

Bij de voedselcoöperatie Luttenberg kun je daarvoor terecht!
Bij ons kun je onder meer groente, fruit, aardappels, zuivel, vlees, en eieren bestellen die rechtstreeks geleverd worden door lokale boeren.

Hoe werkt dat?

Via deze website kun je eenvoudig je bestelling doen. Uiterlijk donderdag 22:00 uur moet je de bestelling doorgeven. Vervolgens worden de producten door een lid van de coöperatie op zaterdagmorgen opgehaald bij de boeren en kun je bij De Laarman op zaterdag (Butzelaarstraat 60, Luttenberg) tussen 12:00 uur en 13:00 uur je bestelling afhalen. Je betaalt de gekochte producten met een “tikkie“.

Is deelname aan coöperatie gratis?

Ja! Wel vragen we van alle deelnemers om een keer in de zoveel tijd het voedsel op de zaterdagmorgen het voedsel op te halen bij de lokale boer en naar De Laarman te brengen.
Op deze manier kunnen we gezamenlijk goedkoop werken.

Bestellijst en prijzenlijst

Op de website krijg je een overzicht van de lokale boeren met de producten die ze leveren met de bijbehorende prijslijst. Iedere aanbieder boer vertelt daarbij iets over zijn of haar bedrijf zodat je weet waar de producten vandaan komen en hoe ze bereid worden.

Uitbreiding aanbod

We werken aan een uitbreiding van het aanbod. Zo kunnen we volgend jaar producten aanbieden van het voedselbos van Mart Grolleman die in 2022 de eerste oogst hoopt binnen te halen. Ook komen we graag in contact met lokale boeren of andere producenten die ons aanbod kunnen versterken.